Helhetsintryck

Det har varit mycket detaljbilder ett tag nu. Läge att komplettera med lite helhetsbilder från det ultralilla garaget. Brist på extremvidvinkel på objektivet (sub 18mm på fullformat…) gör det ganska svårt att ta bilder på en bil när det är mindre än 1m avstånd mellan bil och väggar. Mobilen är största vidvinkelobjektivet för stunden, så därför blir det mobilbilder…

afoto-2016-09-26-22-00-24
Ovan; Börjar se rätt bra ut nu faktiskt. Inte mycket synligt som kommer tillkomma faktiskt. Lite oljeslang, elsystem och en rad smådetaljer. Ja, och lite karossplåt… såklart.

Nedan; Cykeln tar så mycket plats att man inte kan gå förbi den utan att ordentlig ansträngning.
sortimentskåpet sitter för övrigt inte fast i väggen. Väntar bara på den dagen det går i golvet och allt innehåll trillar ut. En dag kanske man skulle skruva fast det…
Borta vid arbetsbänken kan man skymta det blivande elsystemet som hänger under hyllan.

afoto-2016-09-26-21-59-53

afoto-2016-09-26-21-59-30
Ovan; Här är alltså all disponibel plats. Största problemet med så litet garage är att det inte går att ha mer än ett projekt på gång samtidigt. När det byggs elsystem och allt är framplockat, går det inte att bara ”svetsa den där grejen lite snabbt” utan att riva ner/snubbla över/ha sönder något. Golvytan behövs för att kunna röra sig, så det är svårt att belamra den allt för mycket.

Nedan; Inredningen. Elsystemet börjar bli ganska påtagligt här. Som framgår av bilderna är garagestatusen något längre än vad som visas här. Det kommer upp på sidan i sinom tid. Under de senaste veckorna har det blivit ganska uppenbart att originalbrädan inte kommer passa längre (vilket var grundplanen) så för stunden jobbas det lite på hur en alternativ 60-70-talsinredning hade kunnat sett ut. Någon form av OEM-parallelluniversum är tanken.
a_dsc8060a_dsc8065

Lämna ett svar