Episk händelse!

Yes, en episk händelse behöver presenteras i det här långtidsprojektet.

Den 22a juni, kl 14:03 passerade Pontiacen godkänd registreringsbesiktning. Så när som på en undermålig handbroms är den numera fullt laglig att frambringa på allmän väg. Helt otrolig och obeskrivbar känsla att ha förvandlat blandskrotet som varit fast i garaget, till en fungerande bil!

 

Projektet påbörjades den 21 maj 2009 och blev körbart igen den 22a juni 2023. Det var tänkt att det skulle ta 8 år ungefär, men lägenhetsrenoveringar, husprojekt, familj osv gjorde att det drog ut på tiden. Det är egentligen strunt samma, för numera är bilen körbar och därmed den allra största milstolpen är klar. Besiktigad med alla modifieringar och korrekt effekt, precis som var planen från början.
Hur många 14-årsprojekt känner Du till som har blivit klara? Mmm, precis. Ganska få. Så det här är stort.

 

Men denna bilen är äntligen klar! Nu väntar en sommar av utsortering och därefter får vi se vad som står på att-göra-listan i höst. Nice-to-have är tex nya skärmkanter fram, innerskärmar fram, AC etc. Men jag gissar att det finns åtgärder som pockar på uppmärksamhhet långt innan sådana lyxvaror kan få prio.

3 svar på “Episk händelse!”

  1. Hittade denna när ja kika på en tråd från 2016 hur du gått till väga för att korta drivaxlar, o såg ut du fortfarande lägger ut sjukt kul att se någon som fortsätter leverera under så lång tid 😊 mvh

  2. Ah, tack så mycket! Ja, det har blivit några år nu. Skriv upp dig på nyhetsbrevet i vänstra kolumnen, så får du uppdateringarna direkt i mailkorgen 🙂

    Den där kortningen jag gjorde 2016 höll aldrig. Istället fick jag trä över hylsor på drivaxlarna för att förstärka dem bättre. Numera håller de.

Visa din uppskattning - Kommentera gärna