Arbetsytor

Litet garage innebär att det verkligen behöver vara smart inrett. Det finns ingen plats för extravaganser i form av onödigt stora bänkytor och saker som ligger och skräpar bredvid dessa. Bråten börjar så sakteliga försvinna från golvet vilket känns bra. Målet är att inte ha en enda pryl förvarad på golvet. Dvs lagringsytor får adderas tills att golvet är tomt.

A_DSC9198A_DSC9200

Ovan; Av en del restmaterial som fanns över byggdes en ram till en arbetsbänk. 550x1700mm arbetsyta blir det på den. Under bänkytan blir det ytterligare förvaring (nästan kubikmeter som kan inredas smart).

A_DSC9201A_DSC9203

Ovan; TIG-svets såklart. Varför inte? Bänken byggdes på jobbet, och togs hem i bilen. På bilden sticker den utanför baklamporna, men eftersom bakrutan på en V60 är svagt välvd, gick den in på millimetern ändå. Körställningen var kanske inte den smidigaste på vägen hem (och ja, det lades en filt mellan rutan och bänken…)

Nedan; I höjd med porten har det satts upp en hylla. Den stjäl inget synligt utrymme, sitter över huvudhöjd och är stabilt förankrad i väggen. Samma sak skall göras på andra sidan, men där blir det kombinerat materialställ också. Stålprofilerna borstades med röd slipduk och klarlackades… Mest för att träna lite inför kommande puts på bilen.

A_DSC9157A_DSC9205
A_DSC9230A_DSC9231
Ovan; Laminerad skiva från bauhaus och plastbackar från IKEA. Sprayburkshylla ovanför porten stjäl inte heller något utrymme, men samlar med tiden damm. Ett skåp hade varit bättre.

Visa din uppskattning - Kommentera gärna