Flytt till nytt garage

Det finns en anledning till att bilen skruvas ihop lite temporärt just nu. Det är nämligen dags att flytta bilen till ett nytt garage. Förra posten var dock kanske (medvetet?) missvisande. Bakvagnen må vara på plats, men att framvagnen skulle vara klar hade förtjänat en plats i historieböckerna.

A_DSC9093
Ovan och nedan vänster; Allt är inte guld som glimmar… Tyvärr stod inte bilen vid fototillfället i förra posten på fyra egna hjul, utan bilden var högst riggad. Vändradien är dock fantastisk med de hjulen som sitter där just nu… För att inte tala om möjligheten till styrutslag när det gäller drifting!

A_DSC9092A_DSC9095
Ovan vänster och nedan; Pontiacen är känd bland många, men sedd av få. Lite som fantomen helt enkelt. Pga detta är ju Pontiacgrottan hemlig, och flytt mellan två hemliga punkter måste såklart ske under största möjliga diskretion. J-E Logistik ställde upp med täckt släp vilket gjorde att bilen knappt var ute i friska luften mer än 15 min sammanlagt.
A_DSC9097
A_DSC9102

Nedan; Det är långt kvar innan denna bilen kan klassas som färdig, men redan nu tycker jag man kan utläsa från bilderna hur överfet bilen lär bli när den blir klar. Hjulet sitter som en smäck, även om det är tänkt att karossen ska sänkas ytterligare ca 30mm. Alla timmarna som investerades i att bygga nya hjulhuskanter känns dock högst motiverade just nu när man ser hur fint de smiter runt hjulet.
A_DSC9099

Visa din uppskattning - Kommentera gärna